Planerji

Planiraj svoje življenje

kolaž

Včeraj sem na Instagramu @knjiznapolicka svoje sledilce spraševala katere planerje uporabljajo oziroma katere priporočajo, saj sem v iskanju novega.

Sama še nisem našla tistega perfektnega, ki bi mi ustrezal 100%, sem pa bila vseeno navdušena nad dvema, ki sem ju uporabljala v preteklih dveh letih.

V šolskem letu 2016/17 sem svoje življenje organizirala v Magic plannerju, ki vsako leto znova navduši s svojimi minimalističnimi dizajni. Tisto leto so bile na voljo tri naslovnice – črna, zlata in coloring verzija. Seveda sem se odločila za črno, ki pa sem ji skozi leto dodajala barve in tako razbijala monotonost. Nakupila sem en kup washi tapeov in nalepkic, ki so krasili notranjost. Vsak teden pa sem si izbrala tudi novo temo, ponavadi so bila to mesta, ki bi jih rada obiskala in sem si v planer lepila tudi slike znamenitosti tistega mesta ali države.

Letošnjo verzijo lahko naročite tukaj (klik) ali tukaj (klik), zanj boste odšteli 27€. Trenutno je na voljo velikost A5 študijski planer (sep 2018-sep 2019), naknadno pa pride še A6 (okt 2018-sep 2019) in letni A5 (dec 2018-dec 2019)

Fotografija osebe Magic planner.

(Vir: Magic planner)

Lansko in letošnje leto, torej 2017/18, pa sem uporabljala Sweet plans planer. Ta planer je nekoliko bolj živahen in z več grafike kot prejšnji. Tako različna, a oba zelo fina za uporabo. Sweet plans vsako leto znova navduši z novimi platnicami, ki vedno sledijo trenutnim trendom. Sama sem lani izbrala marelično rožnatega z zlatimi pikami oziroma packami. Tu mi ni bilo potrebno uporabljati toliko nalepk in washi tapeov, saj če bi jih, bi bilo že vsega preveč. 😀

Tudi letos navdušujejo s štirimi različnimi verzijami platnic, ki jih lahko naročite tukaj (klik), zanj pa boste odšteli 21,90€. Pa ne pozabite naročiti še noro luštnih nalepkic. 😉

Fotografija osebe Sweet Plans.  Fotografija osebe Sweet Plans.

(Vir: Sweet plans)

Poleg teh dveh, že preizkušenih planerjev, pa sem naletela še na nekaj drugih čudovitih slovenskih podjetij, ki imajo v svoji ponudbi planerje.

Ustvarjam sanjsko leto je planer, ki je namenjen tistim, ki se še iščejo, ki iščejo svoje poslanstvo, ki želijo rasti. Nauči te, kako postaviti cilje in jih tudi doseči, povečuje tvojo produktivnost in ti pomaga upravljati s financami. Letošnja novost je ta, da si lahko izbereš kakšno tedensko razporeditev boš imel/a. Prav tako, pa bo letos 10% nakupa (naročenega in plačanega do 14.8.2018) šlo v dobrodelne namene. Naročite ga lahko v prednaročilih tukaj (klik) po ceni 22,00€.

Fotografija osebe Ustvarjam sanjsko leto.

(Vir: Ustvarjam sanjsko leto)

Studio AVD poleg čudovitih poročnih vabil prodaja tudi planerje. Letošnjega krasi vzorec marmorja z dodatkom zlatega tiska. Da ne dolgovezim – preprosto, elegantno, trendi. Tudi notranjost je takšna – minimalistična, ujeta v elegantno črnino in pregledna. Naročite ga lahko tukaj (klik), zanj pa boste odšteli 21,90€. P.S. Poštnina je brezplačna. 😉

Zajeta slika

(Vir: Studio AVD)

Mislim, da bo vsaka izmed vas lahko našla planer, ki ji bo najbolj ustrezal. Jaz se še odločam, katerega bi izbrala za svoje prihajajoče prvo študijsko leto. 🙂

Do naslednjič, K. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s